0516 520544

Tandtechniek

Iedereen die een kunstgebit, kroon, brug of ander type mondgedragen prothese nodig heeft, zal ermee te maken krijgen: het zoeken naar een betrouwbare partij binnen de tandtechniek. Het aan laten meten van een gebitsprothese is, vooral wanneer het de eerste keer is, vaak spannend. Daarom is het wel zo prettig dat u rechtstreeks contact hebt met uw tandtechnieker. Bij Buurlage Tandtechniek is dat het geval.

 

 

Al 25 jaar tandtechniek

Ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam in de tandtechniek. Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren de praktijk in Oosterwolde opgezet. Daardoor heb ik veel ervaring binnen het vak. Uiteraard blijf ik ook altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de tandtechniek, zodat u verzekerd bent van een gebitsprothese van hoge kwaliteit.

 

Maak een afspraak

Kortom, zoekt een nieuwe praktijk die u kan helpen bij het vervaardigen of onderhouden van uw gebitsprothese? Dan sta ik graag voor u klaar! U kunt ook ‘s avonds of in het weekend bij mij terecht, voor snelle reparaties of spoedgevallen. Neem gerust telefonisch contact met mij op via 0516-520544. Natuurlijk kunt u mij ook een e-mail sturen via info@buurlagetandtechniek.nl. Of vul het onderstaande formulier in.

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Uw vraag

Waarom Buurlage Tandtechniek?

Ik werk met een persoonlijke benadering, maak vrijwel alle gebitsprotheses en bied uitstekende nazorg en een degelijke garantie. Voor nieuwe protheses en kunstgebit reparatie!

Reparaties klaar terwijl u wacht!

Ik heet u graag van harte welkom in mijn praktijk. Neem contact op via het bovenstaande formulier of via 0516-520544. Veelal kan ik reparaties verrichten terwijl u wacht, ook in het weekend of in de avonden!

UW KUNSTGEBIT, ONZE ZORG
naar boven