0516 520544

Tandtechnicus

Bent u op zoek naar een professionele en betrokken tandtechnicus bij u in de regio? Dan maak ik graag kennis met u. Mijn naam is Frank Buurlage en ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam in het vak tandtechniek, als tandtechnicus. Ik ben inmiddels sinds 2000 gevestigd in mijn eigen praktijk in Oosterwolde, waar ik met veel plezier mijn werk uitoefen. 

 

Als tandtechnicus werk ik graag met een persoonlijke benadering. Ik vind het belangrijk dat ik iedere patiënt die ik behandel, persoonlijk leer kennen. Ieder gezicht is namelijk anders, en daardoor ook iedere gebitsprothese. Ik maak alle protheses helemaal zelf en werk nauw samen met een tandprotheticus, de implantoloog en de tandarts.

 

U zoekt een nieuwe tandtechnicus?

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u een (nieuwe) tandtechnicus zoekt. Het kan natuurlijk zijn dat het uw eerste kunstgebit is of dat u zich simpelweg niet op uw gemakt voelt bij uw huidige tandtechnicus. Ik wil u in ieder geval adviseren om niet door te blijven lopen met een slecht zittend kunstgebit of een aangetast gebit. Een nieuw of weer goed passend kunstgebit kan veel voor u betekenen!

 

Ik werk voor patiënten uit alle windstreken. Komt u dus niet uit de regio Zuid-Oost Friesland? Dan is dat geen enkel probleem. U bent van harte welkom bij mij in de praktijk.

 

Contact opnemen?

Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u mij op werkdagen bereiken van 08.30 tot 17.00 op het telefoonnummer 0516-520544. Bij noodgevallen kunt u mij ook in het weekend of 's avonds bereiken. U kunt uw vraag ook via info@buurlagetandtechniek.nl of via het onderstaande formulier stellen. Ik sta u graag te woord!

 

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Uw vraag

Waarom Tandtechnisch Laboratorium Buurlage?

Ik werk met een persoonlijke benadering, maak vrijwel alle gebitsprotheses en bied uitstekende nazorg en een degelijke garantie. Voor nieuwe protheses en kunstgebit reparatie!

Reparaties klaar terwijl u wacht!

Ik heet u graag van harte welkom in mijn praktijk. Neem contact op via het bovenstaande formulier of via 0516-520544. Veelal kan ik reparaties verrichten terwijl u wacht, ook in het weekend of in de avonden!

UW KUNSTGEBIT, ONZE ZORG
naar boven