0516 520544

Wanneer een kunstgebit?

Wilt u graag weten wanneer een kunstgebit een verstandige keuze is? Ik voorzie u graag van persoonlijk advies! U kunt mij bereiken via 0516-520544.

 

Wanneer een kunstgebit laten aanmeten?

Een eerste kunstgebit is een spannende situatie. Daarom is het natuurlijk van groot belang om zeker te weten wanneer een kunstgebit voor u de juiste stap vooruit is. Over het algemeen zijn er verschillende redenen om een kunstgebit te laten aanmeten:

 

  • Door tandbederf, trauma of erfelijkheid hebt u bijna geen tanden meer
  • U bent om wat voor reden dan ook niet meer tevreden met uw eigen gebit
  • Door beschadiging of te losse tanden en wortels is er geen andere oplossing meer

 

Hoe werk ik?

U bent van harte welkom in mijn Tandtechnisch Laboratorium in Oosterwolde. Ik kan uw volledige prothese voor u verzorgen daarbij staat een persoonlijke aanpak bij mij hoog in het vaandel. Ik leer u kennen, luister naar uw wensen, kijk naar uw gezicht, zodat u, wanneer een kunstgebit de enige juiste oplossing is, u ook daadwerkelijk tevreden kunt zijn met het eindresultaat.

 

 

Wanneer wordt een kunstgebit vergoed?

Een nieuw kunstgebit wordt gedeeltelijk vergoed door de basisverzekering (75%). Wilt u precies weten welke vergoedingen voor uw persoonlijke situatie van toepassing zijn? Dan help ik u graag verder! Of wilt u direct een afspraak maken voor een eerste gesprek? Neem dan contact met mij op via 0516-520544.

Waarom Tandtechnisch Laboratorium Buurlage?

Ik heb een jarenlange ervaring en werk met een persoonlijke benadering en bied uitstekende nazorg en een degelijke garantie. Voor nieuwe protheses en kunstgebit reparatie!

 

Reparaties klaar terwijl u wacht!

Ik heet u graag van harte welkom in mijn praktijk. Neem contact op via het bovenstaande formulier of via 0516-520544. Veelal kan ik reparaties verrichten terwijl u wacht, ook in het weekend of in de avonden!

UW KUNSTGEBIT, ONZE ZORG
naar boven