0516 520544

Een nieuw gebit

In de loop der tijd slinkt uw kaak en kan uw kunstgebit minder goed passen. Als kunstgebit reparatie of rebasing geen optie meer is, dan kan het eenvoudigweg zo zijn dat uw gebit aan vervanging toe is. Dan is er maar één oplossing: een nieuw gebit. Ik begrijp dat dat een grote stap kan zijn en daarom begeleid ik u graag persoonlijk. U bent van harte welkom bij Tandtechnisch Laboratorium Buurlage in Oosterwolde. 

 

Hoe pak ik dit aan?

Vanaf uw eerste bezoek aan mijn praktijk tot het plaatsen van uw nieuwe gebit, werk ik persoonlijk aan uw prothese. Voor en achteraf hebt u een afspraak met de tandprotheticus waarmee ik nauw samenwerk. We bespreken samen uw persoonlijke wensen en kijken met een proefprothese of u tevreden bent met uw nieuwe gebit. Het kan immers de hele uitstraling van uw gezicht veranderen. Bent u tevreden? Dan ronden we de werkzaamheden af en kan de prothese geplaatst worden.

 

Nadat u uw nieuwe gebit gekregen heeft

Het is niet vreemd dat u even aan een nieuw gebit moet wennen. Ondanks dat uw oude gebit versleten is, kan een nieuw gebit niet direct op dezelfde manier functioneren als de oude. Klachten die ik regelmatig hoor, zijn: moeilijk kunnen kauwen, moeilijk praten, een beetje slissen en drukplekken in de mond.

 

Veelal is het een kwestie van tijd voordat deze klachten weer verdwijnen en u gewend bent aan uw nieuwe kunstgebit. Houdt u echter pijnplekken in de mond? Neem dan contact met mij op. Ik wil natuurlijk graag dat u tevreden bent! Daarom krijgt u van mij een degelijke garantie en los ik aanpassingen naar aanleiding van pijnplekken kosteloos voor u op.

 

Kosten nieuw gebit

U vraagt zich misschien af: wat kost een nieuw gebit precies? Vaak wordt het voor een groot deel door uw zorgverzekering vergoed. Ik sta u graag telefonisch te woord, van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur via 0516-520544.

Waarom Tandtechnisch Laboratorium Buurlage?

 

Ik werk met een persoonlijke benadering. Ik maak vrijwel alle gebitsprotheses en bied uitstekende nazorg en een degelijke garantie. Voor nieuwe protheses en kunstgebit reparatie!

Reparaties klaar terwijl u wacht!

 

Ik heet u graag van harte welkom in mijn praktijk. Neem contact op via het bovenstaande formulier of via 0516-520544. Veelal kan ik reparaties verrichten terwijl u wacht, ook in het weekend of in de avonden!

UW KUNSTGEBIT, ONZE ZORG
naar boven