0516 520544

Kunstgebit problemen

Een kunstgebit moet u aan een prettiger leven helpen. U kunt weer voluit lachen en eten wat u maar wilt. Het is dus belangrijk dat u niet te lang blijft rondlopen met eventuele kunstgebit problemen. Een reparatie na een beschadiging kan zelfs klaar zijn terwijl u wacht! Hier vindt u meer informatie over kunstgebit reparaties.

 

Kunstgebit problemen die veel voorkomen, zijn:

 

  • Afgebroken tanden
  • Loszittende tanden
  • Beschadigingen
  • Scheuren
  • Kunstgebit gebroken
  • Napijn van een nieuw gebit
  • Kunstgebit past niet goed meer

 

Schroom vooral niet om bij problemen met uw kunstgebit de telefoon te pakken en een afspraak met mij te maken. Waarschijnlijk kan ik eenvoudig de correctie maken die uw kunstgebit nodig heeft, zodat u snel van de pijn af bent. Ik ben telefonisch te bereiken op 0516-520544.

 

Kunstgebit gebroken, wat nu?

Uw kunstgebit is gebroken, wat moet u nu doen? Dit is natuurlijk heel vervelend! Daarom kunt u bij mij voor spoedgevallen ook ‘s avonds of in het weekend terecht. Ik zorg er dan voor dat uw gebroken kunstgebit professioneel gerepareerd is en dan kunt u zonder zorgen eten, drinken en lachen.

 

Kunstgebit problemen: ik vind een oplossing!

Er is voor de meeste kunstgebit problemen een goede en gedegen oplossing te vinden. Met mijn technische kennis en kunde kan ik u goed verder helpen. Daarnaast hou ik uiteraard ook rekening met uw persoonlijke wensen. Ondervindt u, op wat voor manier dan ook, dus last van uw kunstgebit? Neem gerust eens contact met mij op.

 

Waarom Tandtechnisch Laboratorium Buurlage?

 

Ik werk met een persoonlijke benadering. Ik maak vrijwel alle gebitsprotheses en bied uitstekende nazorg en een degelijke garantie. Voor nieuwe protheses en kunstgebit reparatie!

Reparaties klaar terwijl u wacht!

 

Ik heet u graag van harte welkom in mijn praktijk. Neem contact op via het bovenstaande formulier of via 0516-520544. Veelal kan ik reparaties verrichten terwijl u wacht, ook in het weekend of in de avonden!

UW KUNSTGEBIT, ONZE ZORG
naar boven