0516 520544

Kunstgebit reparatie

Na verloop van tijd kan het gebeuren dat tanden van uw kunstgebit afbreken, loskomen of een beetje beschadigen. Tevens komt het voor dat een kunstgebit scheurt of in twee stukken breekt. Dat is natuurlijk heel vervelend. Natuurlijk kunt u in dat geval ook bij mij terecht voor voor een professionele kunstgebit reparatie.

 

Hoe lang duurt een reparatie?

  • Kunstgebit reparatie na beschadiging: in de meeste gevallen kunt u hierop wachten
  • Rebasing: binnen een dag mogelijk

 

Kunstgebit reparatie

Reparatie van uw kunstgebit én een gedegen periodieke controle zorgen ervoor dat u uw prothese prettig kunt blijven gebruiken. Is er regelmatig iets aan de hand met uw kunstgebit? Dan kan het heel goed dat daar een duidelijke oorzaak voor is, die ik voor u kan vaststellen om herhaling te voorkomen. Een reparatie van een afgebroken tand of andere beschadiging is over het algemeen klaar terwijl u wacht, ongeveer tussen 30 en 45 minuten. Dit is natuurlijk afhankelijk van het soort reparatie.

 

Maak een afspraak

Maak telefonisch een afspraak voor uw kunstgebit reparatie via 0516-520544. Ik ben telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur en help u graag verder! Maar hebt u 's avonds of in het weekend een probleem, dan ben ik ook bereikbaar.

 

Kunstgebit reparaties en aanpassingen: ook rebasing

In de loop der jaren slinkt uw kaak. Daarom is het raadzaam om iedere twee jaar de prothese weer goed passend te maken. Ook daarvoor bent u bij mij in bekwame handen. Als uw kunstgebit niet meer goed past, kan ik een voering plaatsen om de prothese weer goed passend te maken.

 

Deze aanpassingen aan het kunstgebit worden ook wel "rebasing" genoemd. In de ochtend wordt de afdruk van uw kaak genomen en u kunt daarna aan het eind van de ochtend de prothese weer ophalen. Voor dit type kunstgebit reparatie raad ik aan om een telefonische afspraak te maken. Houd er rekening mee dat u gedurende een deel van de dag geen prothese heeft.

 

Waarom Tandtechnisch Laboratorium Buurlage?

 

Ik werk met een persoonlijke benadering. Ik maak vrijwel alle gebitsprotheses en bied uitstekende nazorg en een degelijke garantie. Voor nieuwe protheses en kunstgebit reparatie!

Reparaties klaar terwijl u wacht!

 

Ik heet u graag van harte welkom in mijn praktijk. Neem contact op via het bovenstaande formulier of via 0516-520544. Veelal kan ik reparaties verrichten terwijl u wacht, ook in het weekend of in de avonden!

UW KUNSTGEBIT, ONZE ZORG
naar boven