0516 520544

Een nieuw kunstgebit

De stap zetten om van uw eigen tanden over te gaan naar een nieuw kunstgebit kan een spannende periode zijn. Ik begeleid u vanuit mijn praktijk in Oosterwolde persoonlijk in dit proces en maak in samenspraak met u uw nieuwe gebit. Ik leer u en uw gezicht kennen en maak voor u een passende prothese. U kunt bij mij aangeven wat u er mooi of minder mooi aan vindt, zodat u tevreden naar huis gaat met uw nieuwe kunstgebit.

 

Nieuw kunstgebit: wat kunt u verwachten?

Natuurlijk zijn er enkele stappen die u moet doorlopen voordat uw nieuwe kunstgebit helemaal klaar is. Om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken, heb ik hieronder de te doorlopen stappen op een rij gezet.

 

  1. U wordt verwezen naar de tandarts of kaakchirurg
  2. Uw laatste tanden en kiezen worden getrokken
  3. Daarna gaan we aan de slag met het maken van uw kunstgebit
  4. U past de proefprothese en laat weten wat er veranderd moet worden
  5. De prothese wordt afgerond en tot slot kan uw nieuwe kunstgebit worden geplaatst

 

Voordat uw tanden en kiezen worden getrokken, gaan we al aan de slag. We maken afdrukken van uw kaken, waarmee de basis van uw eigen gebit wordt vastgelegd. Natuurlijk kunt u bij ons aangeven wat u mooi of minder mooi vindt aan uw eigen gebit. Daar houden wij altijd rekening mee!

 

Dat verwerken we vervolgens in de proefprothese. Zo kunt u zien hoe het eindresultaat eruit kan komen te zien. We kijken samen naar de stand van de tanden en de esthetiek. Bent u nog niet helemaal tevreden? Dan kunnen er nog aanpassingen gedaan worden. Keurt u de prothese goed? Dan werken we hem af.

 

Ik begrijp dat u het liefst zo snel mogelijk weer wilt beschikken over een goed functionerend gebit. Daarom zorg ik ervoor dat op het moment dat uw laatste tanden getrokken worden, uw nieuwe kunstgebit klaar is.

 

Uw kunstgebit in Oosterwolde laten aanmeten?

Ik bespreek samen met u uw persoonlijke wensen. U kunt ongeveer rekenen op vijf bezoeken aan mijn praktijk in Oosterwolde. Bij een aantal afspraken is de tandprotheticus ook aanwezig. Dit is in ieder geval bij de eerste afspraak (het mondonderzoek) en de eindcontrole. Wilt u eerst meer informatie of een persoonlijk advies? Ik sta u graag te woord. U kunt mij telefonisch bereiken via 0516-520544.

Waarom Tandtechnisch Laboratorium Buurlage?

Ik heb een jarenlange ervaring en werk met een persoonlijke benadering. Ik maak vrijwel alle gebitsprotheses en bied uitstekende nazorg en een degelijke garantie. Voor nieuwe protheses en kunstgebit reparatie!

 

Reparaties klaar terwijl u wacht!

Ik heet u graag van harte welkom in mijn praktijk. Neem contact op via het bovenstaande formulier of via 0516-520544. Veelal kan ik reparaties verrichten terwijl u wacht, ook in het weekend of in de avonden!

UW KUNSTGEBIT, ONZE ZORG
naar boven