0516 520544

Gebitsimplantaten

Overweegt u om een klikgebit te nemen? Dan horen daar ook gebitsimplantaten bij. Om dit type prothese vast te zetten, kan geen gebruik worden gemaakt van bestaande tanden of kiezen, maar worden door de implantoloog speciale gebitsimplantaten in uw kaak vastgemaakt. Op die manier krijgt u een kunstgebit op implantaten.

 

Een gebitsimplantaat is een kunstwortel, een soort schoefdraadje, dat in uw kaakbot wordt geschroefd. Dat klinkt erg vervelend, maar uiteraard gebeurt dit zonder dat u er iets van merkt, met een plaatselijke verdoving. Ik werk nauw samen met de implantoloog, zodat we zeker weten dat u het beste resultaat krijgt. U kunt zowel implantaten voor bovenkaak als onderkaak krijgen. 

 

Wilt u graag meer informatie over de ingreep en wat er allemaal bij komt kijken? Ik sta u graag te woord. U kunt tussen 08.30 en 17.00 telefonisch contact met mij opnemen via 0516-520544 of maak een eerste afspraak bij Tandtechnisch Laboratorium Buurlage in Oosterwolde via deze contactgegevens.

 

Gebitsimplantaten: waar houden wij rekening mee?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten of gebitsimplantaten in combinatie met een klikprothese voor u de juiste oplossing zijn. Om daar achter te komen, houden wij rekening met de onderstaande voorwaarden:

 

  • Er moet voldoende kaakbot aanwezig zijn
  • Het kaakbot moet gezond zijn
  • Het tandvlees moet gezond zijn
  • U moet zelf gezond zijn
  • De implantaten en het gebit moeten goed gereinigd worden

 

Reiniging gebitsimplantaten

Het is bij iedere soort prothese belangrijk om uw mond en prothese goed te reinigen en dat is bij gebitsimplantaten niet anders. U moet zowel de implantaten zelf, als de prothese, dagelijks goed reinigen. 

 

Waarom Tandtechnisch Laboratorium Buurlage?

 

Ik werk met een persoonlijke benadering. Ik maak vrijwel alle gebitsprotheses en bied uitstekende nazorg en een degelijke garantie. Voor nieuwe protheses en kunstgebit reparatie!

Reparaties klaar terwijl u wacht!

 

Ik heet u graag van harte welkom in mijn praktijk. Neem contact op via het bovenstaande formulier of via 0516-520544. Veelal kan ik reparaties verrichten terwijl u wacht, ook in het weekend of in de avonden!

UW KUNSTGEBIT, ONZE ZORG
naar boven