0516 520544

Frameprotheses

Mist u enkele tanden of kiezen, maar bent u er nog niet aan toe om een volledige gebitsprothese te nemen? Dan is een frameprothese waarschijnlijk de juiste oplossing. Dit wordt ook wel een partiële prothese genoemd: een kunstgebit met een metalen onderstructuur, tandvleeskleurige kunsthars en enkele tanden of kiezen.

 

Wat is een frameprothese?

Een frameprothese vervangt maar één of meerdere kiezen of tanden en wordt bevestigd aan de nog bestaande tanden of kiezen in uw mond. Dat betekent dat de tand of kies waarop de frameprothese moet steunen, deze belasting aan moet kunnen. Met mijn technische kennis kan ik voor u een optimaal resultaat behalen.

 

Ik werk vanuit mijn Tandtechnisch Laboratorium in Oosterwolde. Met mijn technische kennis kan ik voor u een optimaal resultaat behalen. Maar daar heb ik u natuurlijk ook bij nodig. Samen bespreken wij uw wensen en kunt u laten weten wat u verwacht van uw prothese. Bij het passen van de proefprothese kunt u zelf aangeven of de prothese naar wens is en kan ik nog wijzigingen voor u doorvoeren. Een persoonlijke benadering, dat vind ik belangrijk!

 

Dit geldt natuurlijk ook wanneer we uw frameprothese al hebben afgemaakt: naderhand kan het zijn dat u erg moet wennen aan de prothese. Neem bij pijnplekken altijd contact met mij op: heel vaak kan ik dit voor u verhelpen.

 

Voordelen van een frameprothese

  • Hij zit stevig vast aan de andere tanden of kiezen
  • U kunt meer proeven, omdat niet het hele gehemelte bedekt wordt

 

Contactgegevens

Neem gerust eens contact met mij op voor een eerste gesprek. Ik sta u graag te woord met advies. U kunt mij op kantoortijden bereiken op het nummer 0516-520544 of via deze contactgegevens.

Waarom Tandtechnisch Laboratorium Buurlage?

 

Ik werk met een persoonlijke benadering. Ik maak vrijwel alle gebitsprotheses en bied uitstekende nazorg en een degelijke garantie. Voor nieuwe protheses en kunstgebit reparatie!

Reparaties klaar terwijl u wacht!

 

Ik heet u graag van harte welkom in mijn praktijk. Neem contact op via het bovenstaande formulier of via 0516-520544. Veelal kan ik reparaties verrichten terwijl u wacht, ook in het weekend of in de avonden!

UW KUNSTGEBIT, ONZE ZORG
naar boven