0516 520544

Gebitsprotheses

Woont u in de omgeving van Oosterwolde en heeft u een gebitsprothese nodig? Dan help ik u graag verder in mijn praktijk. Ik kan u voorzien van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen, zoals:

 

 

Hier vindt u mijn contactgegevens, maar uiteraard kunt u mij ook direct telefonisch bereiken op 0516-520544. Ik beantwoord graag uw vragen!

 

Gedeeltelijke gebitsprothese

Bent u één of meerdere tanden of kiezen kwijt, dan kan een gedeeltelijke gebitsprothese de juiste oplossing zijn. Deze is uitneembaar en kan dus uit de mond genomen worden om te reinigen. 

 

Volledige gebitsprothese

Voor een volledige gebitsprothese moet u ongeveer rekenen op vijf bezoeken aan mijn praktijk. Allereerst maak ik een proefprothese, waarmee u kunt kijken of uw nieuwe gebit precies zo voelt en staat zoals u verwacht. Na eventuele aanpassingen maak ik dan uw uiteindelijke volledige gebitsprothese. Dit alles in nauwe samenwerking met de tandprotheticus.

 

Wat kost een gebitsprothese?

Een prothese wordt in ieder geval voor 75% door de basisverzekering vergoed. Voor meer informatie over de kosten van een gebitsprothese, kijkt u bij kunstgebit vergoedingen.

 

Meer informatie

Wilt u meer details over het laten aanmeten van een frameprothese of klikprothese? Dan kunt u dat vinden op de bijbehorende pagina's. Uiteraard sta ik u ook graag telefonisch te woord om uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over allerlei soorten gebitsprotheses. U vindt hier mijn volledige contactgegevens of bel van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur naar mijn praktijk: 0516-520544.

 

Waarom Tandtechnisch Laboratorium Buurlage?

Ik heb een jarenlange ervaring en werk met een persoonlijke benadering en bied uitstekende nazorg en een degelijke garantie. Voor nieuwe protheses en kunstgebit reparatie!

 

Reparaties klaar terwijl u wacht!

Ik heet u graag van harte welkom in mijn praktijk. Neem contact op via het bovenstaande formulier of via 0516-520544. Veelal kan ik reparaties verrichten terwijl u wacht, ook in het weekend of in de avonden!

 

 

UW KUNSTGEBIT, ONZE ZORG
naar boven